Наситен вкус на грейпфрут, цитрусова свежест и деликатна горчивина, лека сладост от захарния сироп, целия билков букет на розовия джин Bickens pink и нежните балончета на швепс сода.

Коктейл с джин, моля! Но да е розов, да е секси, да е фотогеничен – Instagram е винаги готов за красиви летни напитки в ледени чаши. Да разхлажда, да освежава, да утолява жаждата, да провокира сетивата и да те кара да искаш още, и още, и още…

Какво повече му трябва на един коктейл! Какво повече й трябва на една лятна вечер, за да бъде съвършена, от чаша Bickens Pink Fizz! И приятна компания, разбира се. Защото най-вкусните моменти са винаги споделени.

Този коктейл с розов джин е унисекс. Ако имате някакви притеснения свързани с цвета, ще ви напомним, че само истинските мъже не се страхуват да носят розово. И ще ви намигнем многозначително.

Избрахме да го забъркаме с Bickens Premium Pink Distilled Gin неслучайно. Той има богат и интензивен вкус благодарение на микса от 10 билки в комбинация с нежните и кисели нотки на грейпфрут и първокласен, перфектно балансиран Bickens London Dry Gin. Същият като традиционния джин – същият процес на дестилиране, същото съдържание на алкохол, без добавена захар. И все пак по-добър – с привлекателен цвят и фина цитрусова свежест и аромат.

Розовото ни върна жаждата за джин.

Не само на нас, на 5,1 млн. души по света предпочитат розов джин и за нищо на света не биха му изневерили. На него категорията на битерите и по-горчивите напитки дължи вълната от нови фенове. Официалните данни за изминалата година сочат, че 54% от консуматорите на розов джин в света никога преди не са опитвали джин. 

С него бихте могли да направите и различен прочит на вечната класика джин с тоник. Добавете в чашата резенче розов грейпфрут и стръкче розмарин и… воала. Това обаче съвсем не е всичко. Възможностите са безкрайни, защото той има богат вкус и аромат и търпи безброй коктейлни превъплъщения.

Наздраве и консумирайте отговорно споделените моменти и розовите нюанси в тях!