fbpx

коктейли

Ако обичате напитки и коктейли, и да пийнете по един-два от време на време навън, не ви е достатъчно, значи сте попаднали на правилното място. Ние от Mate Kitchen вярваме, че пред удоволствията не трябва да има никакви ограничения. Затова, като истински приятели, сме подготвили за вас интересни рецепти за коктейли и сиропи за коктейли. Всички те без никакво затруднение могат да се приготвят в домашни условия. Сами ще се убедите, че не е нужно да имаш огромен бар, зареден с всевъзможни видове алкохол, цветни сиропи и какви ли още не добавки, за да си забъркаш нещо освежаващо, опияняващо, главозамайващо… Зависи от настроението. Всъщност е нужен съвсем елементарен набор от „принадлежности“, подходящи чаши и много повече желание да творите. И не, не говорим само за добре познатите мохито, блъди мери, джин с тоник и дайкири. Това е само елементарното начало.

Ще се изненадате какви неочаквани възможности крие собственият ви хладилник. Малко люта чушка, парче джинджифил, няколко листенца босилек, целина, стръкче розмарин, най-обикновена сода, цитруси от кошницата с плодове, захар, вода… Всички те успешно се трансформират в коктейли, които създават нов контекст за всяко преживяване. Няма забрани и ограничения, важното е да ви е вкусно. Повод дори не е необходим.

Сигурни сме, че след като изпробвате всички рецепти за коктейли и ефектни сиропи, с които да ги гарнирате, които сме подбрали за вас, ще започнете и сами да си бъркате свои авторски напитки. Ще се радваме да споделите с нас своите вдъхновяващи открития, независимо дали са с или без алкохол.

Пожелаваме ви незабравими коктейлни моменти!

pluto
pluto
pluto
pluto
pluto