Чаши

Имате цяла колекция от различни чаши вкъщи, признайте си! Със забавни надписи, с нестандартна форма, персонализирани, цветни, големи, малки. Можем да се обзаложим обаче, че нямате чаши от Mate Kitchen, с които да измервате количествата на продуктите, за да си приготвите нашите вкусни рецепти. И не само.

Чашите изпълняват централна роля  в ежедневието ни, забелязали ли сте? Когато готвим, по-често мерим в чаени чаши, отколкото в грамове. Когато празнуваме, мерим настроението с чаши, пълни с подходящата напитка. Когато работим, мерим вложената енергия и усилия в чаши изпито кафе. Когато си почиваме насаме със себе си, мерим тихата наслада в една-единствена чаша. Чай, кафе, капучино, мляко с какао, уиски, вино, ракия или каквото ще да е, но изпито на спокойствие.

В случай че асоциирате Mate Kitchen и приготвянето на вкусна храна с тази, единствената чаша, емоцията може да придобие материална форма и вид. От порцелан, с нашето лого или пък закодираното послание „Soul Kitchen“ между наглед несвързаните символи. Да поръчате от нашия електронен магазин, е повече от лесно. Дори през телефон.

За вас или за човека, с когото обичате да споделяте спокойните моменти. С пожелание от нас за повече красиви преживявания, измерени в чаши. И повече сполучливи десерти или меки като памук питки, защото в сладкарството и в месенето размерът (на чашата) винаги има значение.

Показване на 3 резултата