fbpx

новости в кухнята

Може би ще се изненадате, но кухнята непрекъснато се развива. И тук не става въпрос за готвенето, а за промените, които се случват в технологично отношение, с кухненското оборудване.

Нови джаджи и джунджурии

На пазара непрекъснато се появяват нови джаджи, които улесняват съвременната домакиня, пестят време и усилия, придават интересен и още по-примамлив вид на храната. Как ви звучи например острилка за моркови, пистолет за кетчуп или пък уред за издърпване на тавата от фурната! „Борите“ ли се всеки път със спагетите. А знаете ли, че не е нужно, защото има специални, „къдрави“ вилици, направени така, че спагетите да не се пързалят надолу. Всички те са реалност на пазара от няколко години.

Рубриката „Новости в кухнята“ е посветена именно на тези по-големи и по-малки по размер джунджурии. Ще се учудите колко много всъщност не знаете и колко много можете да си помогнете. Защото приготвянето на храната не е бреме и отдавна не отнема толкова много време и физическа енергия.

Ще се радваме, ако информацията, която споделяме с вас тук, промени нагласите ви спрямо готвенето и направи времето, прекарано край печката, не само по-ефективно, но и по-приятно и дори забавно.

pluto

Чисти умно!

Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след себе си, след като е сготвил...
pluto
pluto
pluto
pluto