Рецепти за напитки, смутита и коктейли

Напитки – те също са важна част от менюто. Консумираме ги всеки ден, по различно време, в компанията на различни ястия. Много често имаме свои любими вкусови комбинации от храна и питие, в която едното не върви без другото.

Рецептурникът е богат. Има аперитиви – питиета, които са подходящи, докато хапваме, и такива, които се пият, докато се радваме на десерта (дижестиви). Последните имат за цел да помогнат на стомаха да се справи добре с храната, която е поел. И да добавят една финална вкусна нотка към вечерята.

Има топли и студени напитки. Топлите се приготвят на основата на чай, кафе, шоколад, с различни добавки като куркума или канела. Студените пък включват различни алкохолни и безалкохолни коктейли.

В категорията „Напитки“ ще намерите здравословни напитки и смутита, с които днес често заместваме сутрешната или следобедната закуска. Ще откриете и рецепти за алкохолни и безалкохолни коктейли, с които да разхлаждате и овкусявате горещите летни вечери. Ние имаме ангажимента да обогатяваме колекцията си непрекъснато. Наздраве!