fbpx

разядки

Всяка домакиня трябва да разполага с набор от разядки в тетрадката си с рецепти. Те са най-добрият приятел на топлата питка (след шарената сол, разбира се). Те са вкусно решение за бърза и непретенциозна вечеря – с препечени филийки, маслини, сухо мезе и каквото друго се намери в хладилника.

Те са решение за позабравените в хладилника продукти, чието количество не позволява от тях да спретнете нещо по-сериозно за хапване. За разядка обаче са идеални, нужно е само малко въображение.

Те са и спасение, когато на вратата ви изненадат неочаквани гости. Или пък очаквани, но искате да им създадете усещане за домашен уют и да споделите с тях своите най-харесвани вкусове.

Тук ще споделим с вас нашите любими рецепти за разядки. Млечни, на основата на сирене, с риба, зеленчукови, с боб, с нахут, с авокадо, със зелени подправки и ядки… Има какво ли не. Някои са традиционно български, други сме осъвременили или пък сме измислили сами. Трети сме опитвали при пътуванията си в различни държави и са ни впечатлили толкова, че да пожелаем да пресъздадем вкуса им и да го споделим с повече хора.

По-интересното е, че с всяка от тях някой от членовете на усмихнатия ни екип има своя емоционална връзка и това всъщност ги прави толкова специални. Защото храната с история е по-вкусна от всичко, нали!

Разбира се, всяка рецепта за разядка е изпробвана и опитана, така че да ви предложим най-доброто – както всеки път. Възползвайте се!

pluto
pluto
pluto
pluto
pluto