Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след себе си, след като е сготвил е просто неустоим… и истинска рядкост. Дори мъжете ще се съгласят с това.

Всички знаем колко много усилия и време са необходими да почистим кухнята, след като ентусиазмът за голямо готвене премине. Не просто да измием съдовете, а да почистим следите по кухненския плот и петната от вратите на шкафчетата. И най-тежката част – да изстържем загорелите мазнини от котлоните и фурната.

Това обикновено е по-времеемко и изморително от самото готвене. И всички, не само мъжете, понякога го оставяме за по-късно, защото искаме да се насладим на вкусната храна и на споделените специални моменти.

Въпреки че чистенето все още масово се смята за „женска работа“, тази задача всъщност изисква много повече мъжка сила. Често опираме до някои старомодни и не особено ефективни съвети като това да търкаме с оцет, сода за хляб, сол, спирт и т.н. Истината е, че те всички се опитват да компенсират затруднението да намерим по-модерен начин да се справим с този проблем.

„Модерен начин“ е правилният препарат, който притежава мъжка сила и почиства всичко с мигване на окото, така че да прекарваме времето си в по-приятни занимания от търкане на кухненските повърхности.

Спрете да търсите и се огледайте! Той е тук от доста време – универсалният обезмаслител на Chanteclair.

Чисти умно!

Благодарение на своята супер мощна формула универсалният обезмаслител на Chanteclair премахва дори упорити петна от всички кухненски повърхности. Знаете колко трудно е да се почистят загорели мазни петна от фурната и котлоните. Да не споменаваме скарата след неделното градинско (или балконско) събиране с приятели с вкусно печено месо или риба, гриловани зеленчуци и печена царевица.  

Домати, плодове, BBQ сос, загорели сухи подправки, изкипяло мляко, шоколад… всевъзможни видове замърсявания. Няма мръсотия, която да може да устои на неговата сила. Напръскайте, забършете с гъба и това е всичко – няма как да е по-просто и бързо!

Вижте колко лесно е да се почисти всичко след приготвянето на изключително вкусното, но и цапащо италианско изкушение патладжан в доматен сос (Parmigiana di Melanzane).

Можете да го ползвате дори върху текстил, което значи, че по кухненските ви кърпи няма да остане и петънце и ще бъдат чисти, сякаш сте ги купили току-що.   

Модерният механизъм на спрея, позволява да използвате универсалния обезмаслител обърнат наопаки. По този начин можете да безпрепятствено да стигнете до най-труднодостъпните ъгълчета на фурната, без да нараните ръцете си и са губите излишно време. Още нещо важно – разработен е така, че да използвате препарата до последната капка.  

А средиземноморският аромат на марсилски сапун, който остава след почистването… Перфектно!

Нова тенденция в почистването

Чисти умно с Chanteclair: колаж от три изображения с универсалния обезмаслител на Chanteclair

В Италия думата „шантиклер“ е навлязла в ежедневния език като синоним за чистота, ефикасност и висока функционалност. Новата тенденция в почистването вече е тук и може да бъде обобщена в само три думи – практичност, удобство, бързина.

Милиони семейства вече опитаха и се доверяват на универсалния обезмаслител на Chanteclair. Те разчитат не него да се справи успешно с почистването на домовете им и оставят тази не особено приятна работа на професионалиста.

Защо и вие не последвате примера им и не започнете да чистите дома си умно!  

* Създадено за Chanteclair