Искате ли да изненадате любимия човек с перфектното меню? Едва ли някой ще отговори отрицателно. Любовта и на мъжете, и на жените минава през стомаха – доказано е многократно в живота.

Ако имате повод – чудесно. Ако нямате, играта на Mate Kitchen & GiftCard е повече от подходящ повод да сложите престилката и да включите фурната. С нея можете да спечелите предплатена карта подарък, с която да осигурите менюто за цял един ден за вас и вашата половинка. В случай че се чудите какво да сготвите, ние от Mate Kitchen, както винаги, имаме отговор. Цели четири рецепти – лесни, бързи и неустоимо вкусни, които със сигурност ще бъдат подобаващо оценени.

Брандирана с GiftCard и Мейт Китчън карта.

За да спечелите вашата персонализирана карта подарък GiftCard, трябва да харесате страницата ни във Facebook, ако още не сте го направили, да отбележите човек, с когото бихте споделили перфектното меню и да споделите поста публично с хаштаг #GiftCardMenu.

GiftfCard ще се погрижи за всичко необходимо за вашето меню, а вие ще сте звездата на вечерта в компанията на най-специалния човек. Когато някой друг осигури продуктите, не само менюто, но и денят е перфектен, нали!

Защо GiftCard?

Защото това е практично решение за всякакви разплащания навсякъде по света, включително онлайн и през ПОС терминал. Единственото условие е обектът да е означен с логото на Mastercard/Visa. Няма ограничения – пазарувате това, което искате и ви харесва за перфектната вечеря с рецепта от Mate Kitchen, за да бъде изживяването още по-запомнящо се и лично. Картата е предплатена и може да се използва многократно до пълното изчерпване на баланса.

Ако досега не сте се възползвали, ето ви чудесна възможност да опитате.  

Играта на Mate Kitchen & GiftCard продължава от 1-ви до 30-и септември. Подробности за нея ще намерите в нашата Facebook страница.

Успех на всички!

❤️GIVEAWAY🍽 Искаш ли да изненадаш любим човек с перфектното меню?😍 Участвай в нашата игра с GiftCard и можеш да спечелиш…

Posted by Mate Kitchen on Tuesday, 15 September 2020

* * Статията е създадена за GiftCard.