За четвърта поредна година фондация Mate Kitchen и екипът на кулинарната платформа Mate Kitchen организират благотворителната инициатива „Да подкрепим семейство в нужда“ и ще зарадват едно българско семейство с пълен бус с хранителни продукти, напитки и подаръци.

„В предходните издание на кампанията във фокуса на вниманието ни бяха многодетните семейства. Тази година, белязана от непосилно увеличение на цените, инфлация, катаклизми и несигурност, нейният обхват се разширява и този път търсим семейство в нужда, без оглед на това дали и колко деца има“, коментира основателят и изпълнителен директор на Mate Kitchen Мила Кръстева.

Много семейства, за жалост, отговарят на това изискване, затова отново се обръщаме за помощ към вас, нашите приятели и читатели.

Ако познавате такова семейство,

разкажете ни за него на нашата Facebook страница и в Instagram

Благодетелят, който ще заведе екипа ни при тях, ще бъде изтеглен на 16 декември. След това ще се свържем с него, за да ни каже къде и при кого да отидем.

За 4 години нашата малка и лична инициатива, на екипа на Mate Kitchen, прерасна в наистина голяма кампания, която вече организираме в партньорство с „Нетинфо“. Благодарение на широкия отзвук, който тази проява на добротворчество получи, зад нас и тази година застават едни от най-големите компании, които работят на българския пазар. Искам да изразя специални благодарности към благодетелите, без които това не би било възможно в такъв мащаб. Това са „Белла България“, „Крина“, Olympus, Coca-Cola, „София Мел“, Nestle, „Юнилевър“. Peugeot ни предоставят бус и гориво, с които да занесем всичко на семейството, което ще изберем. Някои от тези компании ни подкрепят не за първи път. Няма как да бъда по-щастлива и признателна“, споделя Мила Кръстева.

Както и досега, бусът ще пристигне до нуждаещото се семейство преди празниците, за да бъдат те малко по-спокойни, светли и изпълнени с надежда.

Доставката ще бъде документирана, за да се избегнат всякакви опити за злоупотреби. Молим ви да подходите отговорно и заедно да зарадваме за четвърта поредна година още едно българско семейство.

Ние вярваме, че доброто ражда добро! Споделете, за да достигне до повече хора!