Снимка: Bonduelle

С настъпването на пролетта всички мисли сякаш се насочват към хубавите моменти и баланса в живота – баланс между време навън и време вкъщи, баланс между семейство и приятели, между работа и почивка…

Балансът може да бъде приложен към много аспекти от живота и е особено важен, когато става въпрос за храненето ни. Осигуряването на достатъчно зеленчуци, зърнени храни, протеини, витамини и хранителни вещества е важно за поддържане на здравословен начин на живот. Тези елементи помагат и за набяването на нужната енергия през деня, за да бъдем своята най-добра версия. Но намирането на баланс в кухнята може да бъде предизвикателство.

За да ви помогне да станете своята най-добра версия, Bonduelle пусна на пазара най-новия си продукт – миксове от зърнени храни и зеленчуци Cereali. Миксовете имат страхотен вкус и осигуряват балансирано количество зърнени храни и зеленчуци. Cereali миксовете са два вида за всеки вкус – тиква и елда и зелен фасул и ечемик.

Защо да изберете новите миксове Cereali?

Те са богати на хранителни вещества и предлагат балансирано ястие с богато количество зеленчуци и зърнени храни. Един пакет е достатъчен за две порции и отнема само 6 минути за приготвяне! Новите миксове са подходящи за всички, които търсят здравословни и балансирани блюда, както и за всеки, който се храни на растителна основа.

Домашен брънч с любимите поширани яйца със зелен фасул и ечемик

Поширани яйца със зелен фасул и ечемик Bonduelle

Уикендите са за наслада и хубави моменти със семейството и приятелите. Все по-често тези срещи се случват на брънч – ритуал за потапяне в кулинарна наслада с вкусни ястия, които са перфектни за късна закуска или ранен обяд. Кой не обича вкусен старт на деня? Миксът от зелен фасул и ечемик е перфектната основа за сервиране на емблематична рецепта за брънч – пошираните яйца. Всеки ще бъде изкушен от цветното ястие в чинията.

Романтична вечеря с ризото с тиква и елда

Ризото с елда, тиква и гъби: Bonduelle

С Bonduelle e лесно да впечатлиш. Когато готвим за любимия човек, често полагаме повече усилия, за да покажем любов и грижа. Демонстрираме страхотните си кулинарни умения, както и възможността да надскочим себе си, за да впечатлим половинката с чинията, която ще сервираме. Изненадайте партньора си с познато ястие, но добавете елемента на изненадата с микса на Bonduelle, за да направите апетитно ризото с тиква и елда, което никога няма да забравят.

Засищащ обяд с пилешки гювеч със зелен фасул и ечемик

Пилешки гювеч със зелен фасул и ечемик: Bonduelle

Изобретателността в кухнята невинаги се постига лесно.

Намирането на ястие с различни вкусове и гаранцията, че всички на масата ще харесат това, което сервирате, може да бъде трудно. Когато се съмнявате, винаги можете да се обърнете към тази рецепта за гювеч с пилешко, зелен фасул и ечемик, за да сте сигурни, че ще сервирате нещо, което всички ще харесат. Тази богата рецепта съчетава страхотни съставки, за да имате здравословно и пълноценно ястие.

Новата любима рецепта за салата с тиква, елда и козе сирене

Салата от спелта, тиква и сирене Bonduelle

Търсите цветна и питателна салата, богата на зеленчуци? Тази вкусна идея е идеална за дните, когато търсите бърза и лесна рецепта, която ще зарадва вашите вкусови рецептори. Добавете козе сирене към страхотната рецепта с броколи, тиква и елда, за да получите апетитно ястие, което ще искате да хапвате всеки ден.

Гмуркането в нови и вълнуващи вкусове винаги е незабравимо преживяване, особено когато е представено по удобен начин. Ето защо Bonduelle планира нещо специално за следващите месеци! Очаквайте изненади с незабравими и вкусни награди във Facebook и Instagram страниците на Bonduelle. Не забравяйте да следвате страниците за безкрайно кулинарно вдъхновение!

Снимки: Bonduelle

* Статията е създадена за Bonduelle.