9 е сакрална и магична цифра. Свързва се с божественото, с мъдростта и лидерството, както и със завършеността и удовлетворението. В Китай се смята за щастлива и късметлийска и вещае добро. Когато я произнасят, по звучене се доближава до думата за „дълготраен“.

Червеното пък е цветът на страстта и енергията. То привлича вниманието както никой друг нюанс и излъчва мощна сила, която ни предизвиква да бъдем дейни и активни.

Представяте ли си какъв ефект би предизвикала комбинацията от 9 и червено! Силна положителна енергия, завършено удоволствие и усещане за нещо хубаво, което ще остане за дълго. Точно като освежаващата наслада от комбинацията между червени ябълки, червено грозде, вишни, нар, ягоди, череши, червени моркови, боровинки, арония и червен портокал.

Точно 9 и все червени! Няма случайни неща. Не и когато говорим за   

сок „9 червени плодове“ от Olympus

Той е истинско вълшебство за здраве, красота и добро настроение, независимо от сезона.

Във всяка освежаваща глътка се усещат нотки от червени ябълки, които са богати на фибри и антиоксиданти и се грижат за елегантната ни форма и доброто общо здравословно състояние.

Червеното грозде е чудната капка, която ни дава красива и гладка кожа, младост и добра памет. 

Вишните и черешите ни успокояват, защото са чудесен източник на растителен мелатонин. Те бързо ни връщат енергичността и продуктивността, независимо с колко много задачи сме се заели. Освен това ни помагат да се възстановим по-бързо след физическо натоварване.   

На сочните семенца нар непременно трябва да благодарим за това, че ни предпазват от подуване, поддържат мисълта ни пъргава и ни правят по-издръжливи физически.

Вкусните и ароматни ягоди – помагат ни да контролираме теглото и поддържат зрението ни остро, за да не пропускаме нито един детайл в този неумолимо препускащ свят.

Червените моркови са изключително богати на витамини – A, C, B1, B2, B3, B6, както и на редица минерали, от които тялото ни се нуждае всеки ден, за да функционира правилно.

За червените боровинки знае всяко момиче, което полага грижи за доброто си здраве. Те са скъпоценното червено зрънце, което ни предпазва от уроинфекции, но също се грижи за здравето на сърцето.

Да не забравим и наглед невзрачната арония, която обаче е истинска бомба от витамини и нутриенти за имунната ни система.

9 + малък бонус

Ароматният червен портокал допринася за бързото и трайно отслабване и е безценен източник на витамин С и антиоксиданти.

Всички те са отгледани и подбрани с любов и грижа, но това съвсем не е всичко. Сокът се прави само от плодове от нова реколта, отгледани в области, известни с благоприятния си климат и условия. Плодовете и зеленчуците идват от северните части на Гърция, а сладките портокали и цитрусите – от зелените склонове на Пелопонес.

Натурални сокове от Olympus

Процесът на производство също е по-различен от обичайния. Концентрираният плодов сок и водата се пастьоризират поотделно и чак след това се смесват. По този начин се елиминират евентуална ферментация, както и патогени и бактерии, като в същото време се запазват не само вкусът, ароматът и цветът на плодовете, но и полезните им свойства. Натуралните сокове Olympus са и без добавена захар, оцветители и консерванти. Именно това са причините да ги намираме само и единствено в хладилните витрини в търговските обекти. Те просто са наистина пресни, което значи и

здравословно освежаващи

Тъй като соковете са без добавени изкуствени консерванти, е препоръчително да ги съхранявате на студено, при температура от 2 до 6 градуса. След като ги отворите, ги консумирайте в рамките на 3 дни.

Последното едва ли е нужно уточнение, защото опитът ни показва, че свършват за броени минути.

Но е важно да отбележим друго. Според официалното определение за лично щастие то представлява непосредствена зависимост от психическото и физическото здраве на човека. Формулата „9 + червено“ на Olympus от само себе си се налага като правилния отговор на това уравнение. Така се оказва, че най-прекият път към щастието е чаша сок „9 червени плодове“.