Няма по-добра комбинация от качественото забавление и изкушаващата храна. А когато Европа е футбол, при това с цяла година закъснение, нуждата от вкусно мезе подръка нараства правопропорционално със страстите на терена.

Като се замисли човек, футболът като че ли е единственият спорт, емоциите от който се преглъщат по-лесно с… храна и подходяща напитка. Но без нож и вилица и ненужни усложнения като сосове, гарнитури и т.н., защото всичко това отвлича вниманието от най-важното – играта.

Храната за мача трябва да е вкусна, задължително да е хрупкава, да е приятно пикантна, да може да се хапва с ръце и да не цапа, да върви добре със студена бира, но и да подхожда на спорт с вековни традиции, какъвто е футболът… Казано накратко, да е Long Chips.

Long Chips е уникален чипс, направен от най-добрите продукти. Той е студено бланширан само за 10 секунди в първокачествено растително масло и леко подправен с избрани подправки. Без ГМО, в 8 различни вкуса. И с 35 години история, защото безкомпромисният вкус и качеството, които дефинират Long Chips, все пак вървят ръка за ръка с традицията.

Оригинал, сирене, бекон, сметана и копър, сметана и лук, медено барбекю, уасаби, паприка… Цели 75 грама апетитно подправено удоволствие за сетивата на един поглед разстояние.

Long Chips има вкус и за корнера, и за засадата, и за прекия свободен удар. За несвирената дузпа, и за симулациите на футболистите, и за картоните на съдията, и за продълженията… Резултатът от мача, какъвто и да е той, също е с вкус на Long Chips. А най-хубавото е, че той, за разлика от Евро 2020, никога не свършва.

* Статията е създадена за Mistral.