Десертите са нашето убежище. Когато хаосът наоколо започне да взима превес, посягаме към нещо сладичко – да се успокоим, да се усмихнем, да си върнем баланса, за да продължим отново.

Те са и терапия за мисълта. Дори нещо толкова просто като приготвянето на млечен крем например изисква концентрация, която принуждава ума да се освободи от всичко останало.

Динамичният начин на живот обаче често ни лишава и от двете, защото времето все не стига – нито за терапевтично готвене, нито за терапевтично похапване. А за второто понякога са ни нужни не повече от десетина минути. Едно малко успокояващо бягство, щипка блаженство насред лудостта на графика и календара.

И като споменахме млечен крем…

Успокояваща сладка прегръдка

Ако обичате ванилов крем, но нямате време да си го приготвите вкъщи, със сигурност сте опитвали различни версии, които се предлагат в търговската мрежа.

Това, което ще ви хареса в млечния десерт на OLYMPUS, е неговият изкусителен минимализъм. Мляко, нишесте, захар и нежна ванилия – какво друго му е нужно на съвършенството!

Фината му кремообразна текстура празнува чистата същност на млякото. Всяка лъжица е като успокояваща прегръдка, която ви пренася в безгрижните дни и скъпите спомени на детството. Истинска магия!

Ваниловият десерт на OLYMPUS се приготвя от 100% прясно пастьоризирано мляко, без консерванти. Този лек десерт с деликатен ванилов вкус и пухкава консистенция гали едновременно небцето и сърцето.

Той е перфектната малка награда за отличната презентация, за поредната отметната задача, за добре свършената работа, за успехите, които отбелязваме всеки ден. Превърнете го в своето лично вкусно бягство за онези моменти от деня, когато имате нужда да поспрете за миг и да поемете дълбоко дъх!

С него ние ви казваме „Наздраве!“. За малките удоволствия, които ни напомнят да се радваме на живота във всичките му форми и при всяка удобна възможност! А когато такава не ни се удава, просто да я създадем.

Да ви е сладко!


* Създадено за Olympus