fbpx

печива

В категорията „Печива“ избираме за вас рецепти, които ще изпълнят дома ви с ухание на уют. Помислили сме и за тези, които обичат сладкото, и за онези, които предпочитат соленото.

Тук ще намерите различни видове бисквити и курабийки за следобедното си кафе или чай. Когато ви се дояде кекс, отново можете да разчитате на нас. Ще ви изненадаме с интересни рецепти с бутер тесто, различни от традиционните банички със сирене, яйца и кашкавал. Имаме вкусни решения за споделените съботно-неделни закуски, както и глезотийки за специални поводи.

Сред нашите печива ще откриете и рецепти без глутен или пък с бадемово брашно. Има и такива без абсолютно никакви животински продукти, подходящи за хора, които са на изцяло растително хранене.
Подбрали сме за вас и рецепти, които са традиционни за различните краища на България, защото смятаме, че вкусните традиции трябва да се пазят и предават. Има и такива, които са част от кулинарната практика на съседни на България държави.

С особено внимание обогатяваме списъка от баници. Имаме с праз, със спанак, с кисело зеле, с кайма, с тиква, с ябълки, че дори и с тофу.
И понеже знаем, че с вкусни печива може да поглезите любимите си хора и да впечатлите гостите си, непрестанно обогатяваме колекцията си от рецепти за питки и погачи.

pluto
pluto
pluto
pluto
pluto