Партньор в работата, партньор в забавлението, партньор в кухнята… Животът е по-лесен, когато е споделен – не само с правилния човек, но и с правилното устройство. Не на шега, от тях очакваме да отговарят на едни и същи изисквания. Да можем да се забавляваме заедно където и да отидем, да ни карат да се чувстваме спокойни и сигурни, да пазят живота ни от натрапници, да ни помагат дори когато нямаме нужда от помощ. Разликата е, че намирането на половинка често е въпрос на късмет, докато правилното устройство си има име – IdeaPad 5 UltraSlim. И ви дава всичко.

Екран, от който няма да искате да откъснете очи 

Потопете се в света на вкусното домашно готвене, иначе казано Mate Kitchen, с екран, създаден за максимално добро визуално преживяване. Снимките и видеата към нашите неустоими рецепти ще бъдат кристално ясни, защото екранът е и Full HD. Съотношението между площта на екрана и размера на заобикалящите го рамки е цели 90% във ваша полза. Ще се окажете в дилема – да продължите да разглеждате и да преглъщате или все пак да се откъснете от него и да сготвите.

Ideapad 5 Ultraslim – приятелят, с когото всичко е по-забавно и приятно

Lenovo IdeaPad 5

Освен с вкуснотиите, които сте сготвили с негова помощ за вашето домашно парти, ще привлечете вниманието на всички и с богатия звук от насочените напред високоговорители с Dolby Audio™. За да не останат приятелите ви встрани от забавлението, разполагате с USB-C порт, който освен за захранване, може да се използва и за включване на допълнителен екран. А с технологията за бързо зареждане, давате нов заряд на батерията до 80% само за минути. Да не забравяме, че вашият партньор е и елегантен. Ideapad 5 Ultraslim се предлага в метален вариант и няколко цветови опции.

Сигурността, без която не можете

Последното нещо, от което имате нужда, е някой да нахълта в личното ви пространство през камерата на вашия лаптоп. Затова IdeaPad 5 Ultraslim е оборудван с Privacy Shutter (механично капаче) на камерата. Това е сигурната бариера между личния ви живот и досадните, а понякога и опасни, хакерски атаки. Четецът за пръстови отпечатъци върху бутона за включване и изключване на устройството, от своя страна, ви дава спокойствието, че вашият IdeaPad няма да се „събуди“, докато не засече вашия уникален биометричен подпис.