Случвало ли ви се е да искате да гледате рецепта на Mate Kitchen, докато готвите, за да сте сигурни, че следвате стъпките правилно, но да имате на разположение само телефона си? Започва едно цапане на екрана с мазни пръсти, самозаключване моментално щом отклоните поглед, позвъняване от мама, нотификация от Пешо, напомняне да купите магданоз и известие, че Катя стартира live видео във Facebook. Все прекъсвания, които не само ви разсейват, но и наистина могат да провалят както резултата, така и самото удоволствие от готвенето. И не на последно място: къде подпирате телефона си? Между две чаши, затискате го със солницата, слагате го върху салфетката да не се хлъзга на плота и какви ли още не изобретения, които, противно на смисъла на технологиите, усложняват живота ни.

Затова ви е нужен таблет. Ето защо подаряваме таблети от Lenovo Bulgaria в нашите игри – защото за най-вкусните рецепти са нужни най-добрите помощници!

Lenovo таблетите са най-добрите не просто защото компанията е номер #1 в света по производство и продажби на такива устройства. Не защото имат уникални спецификации на супер достъпни цени. Да, това е плюс, но за човек, който обича да се вихри в кухнята, е необходимо нещо повече – щипка креативност, шепа удобство и някаква тайнствена подправка за разкош. Истината е, че тези таблети наистина имат особено отношение към мисията си в кухнята, което личи и по основните им рекламни визии. И не на последно място – те са умни, изпълняват команди и няма да позволят нищо да отвлече вниманието ви от съставките, процесите и магията на готвенето.

Lenovo Yoga Smart Tab с Google Assistant

Lenovo Yoga Smart Tab е удобен за употреба и незаменим помощник в кухнята заради емблематичния дизайн с вградена стойка, който ви позволява да използвате таблета си в наклонена позиция, да го държите или да го закачвате на различни повърхности. Какво ще кажете за стената точно над плота?

Този таблет може да бъде използван и като асистент, защото изпълнява гласови команди. Вярно, още само на английски, но много скоро ще има и български. Кажете му да ви отвори рецепта за шоколадово суфле и той ще стартира видеото за вас. И всичко това докато си подготвяте продуктите или си миете ръцете. А и самият факт, че се казва Yoga, трябва да ви подсказва, че може да прави повече неща от другите, нали?

* * Статията е създадена за Lenovo.

Играта в профила @matekitchen приключи, но може да се сдобиете със Lenovo Yoga Smart Tab от тук: цък