Дори айрянът има по-различен вкус, когато го правите с любов и вдъхновение. Да разбиете млякото само още мъничко, да добавите щипка сол, да направите големи балончета, когато наливате водата, да го поднесете в по-различни чаши… Шедьоврите се раждат в ежедневието. Същото онова, забързаното, в което все не стига времето и мозъкът периодично блокира. Толкова много, че понякога се взирате в пълните рафтове на хладилника, без никаква идея в какво да превърнете всички тези продукти.

Нужно е само да проявите творчество – традиционният съвет! Но възможно ли е творчество без вдъхновение?

Често най-добрите идеи се раждат, когато се отделите от това, в което сте се вторачили. Мозъкът има нужда от почивка! Да си пуснете песен, да се посмеете на някой виц, да изгледате смешно видео, да се чуете с приятел, да минете набързо през снимките от последната ваканция или да потърсите интересни идеи в интернет (нали за това ни има нас от Mate Kitchen).

Балансът е на един клик разстояние

Таблетът вече е неизменна част от кухненското оборудване. Той не само изземва функциите на тефтера с изпитаните рецепти, но и изпълва със съдържание и вдъхновение онези 5-10 минути почивка и откъсване, след които отново сте готови да включите котлона и да творите. Затова е важно да ви дава добър баланс между цена и качество. И, разбира се, да можете да разчитате на него и за по-сериозни задачи – работа, която сте оставили да довършите вкъщи, или спешния училищен проект на детето за утре. В това отношение устройствата на Lenovo традиционно заемат предните позиции в класацията.   

Lenovo Yoga 7i Gen 7 Режим за всяко настроение

Yoga Tab 11 е семейният таблет за развлечение и не само. С него имате свое собствено кино с четири JBL високоговорителя с Dolby Atmos®, стилизирано за по-малки пространства. Играете, стриймвате или записвате с пълен потенциал на оптимизирано за игри устройство.

Видеоразговорите са безупречни с 99⁰ широкоъгълен изглед и приглушен фонов шум. Писалката Lenovo Precision Pen 2 ви позволява да пишете, скицирате и рисувате, като нанасяте нюанси както бихте го направили с молив, благодарение на чувствителността на натиск от следващо ниво и разпознаването на наклона. Плюс – вградената стойка от неръждаема стомана позволява таблетът да стои самостоятелно, да бъде наклонен или закачен на стената за максимално удобство.

Ако това не ви е достатъчно, Lenovo Tab P11 Plus ви дава още повече възможности. Първокласна мултимедия и забавления с 8-ядрен чип, 11-инчов 2K дисплей и четири високоговорителя с насочено към потребителя стерео, настроено от Dolby Atmos®. Ще се насладите на епичен живот на батерията и тънък дизайн от алуминиева сплав с двуцветно покритие, наличен в три цвята. И ще свършите още повече работа с опционалната клавиатура и писалка Lenovo Precision Pen 2.

И двете устройства разполагат с независим детски акаунт и Google Kids Space – с повече от 10 000 одобрени от учителите приложения и игри, както и стотици безплатни книги, които помагат на децата да откриват, творят и да се развиват.

Да споделим вдъхновението!

През последните две учебни години към списъка с материали, помагала и консумативи на децата по необходимост влязоха и електронните устройства. Ученето без таблет, лаптоп или компютър беше невъзможно. Споделяхме ги с децата си, докато се опитвахме да поддържаме баланса в разбалансираната COVID ситуация.

Колаж от два лаптопа Lenovo

Този път посрещаме 15 септември с надеждата, че онлайн обучението остава в миналото, но със същия списък за пазаруване. Защото физическите ограничения ни показаха, че екранът може да бъде безценен източник на вдъхновение и не слага никакви ограничения пред творчеството, тъкмо обратното.

Особено ако е мултифункционалният Lenovo Tab P12 Pro. Мобилно работно място, видеоредактор, бележник, платно за рисуване, кино екран с 12,6″ 2K AMOLED Dolby Vision™ дисплей и първокласен съраунд звук, гейминг устройство с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 870, което без проблем визуализира най-новите заглавия.

С него можете всичко – да пишете доклади, да създавате проекти, да редактирате видео с помощта на опционалната клавиатура 2-в-1 с тракпад, да рисувате като професионалист с включената писалка Lenovo Precision Pen 3.

Да проявите творчество. Това е нещото, което ви позволява не просто да правите нещата по различен начин, но и да живеете живота по различен начин.