Откакто COVID-19 премести активния живот между четирите стени на дома, определението „натоварено ежедневие“ започна да изглежда по различен начин. Поне за мама. Тя трябва да отмята всичките си служебни ангажименти, междувременно да помага на малкия ученик, който отново се бори с науките дистанционно, и, някак между другото, да прави така, че вечерята да е готова в 7 ч., на масата винаги да има нещо вкусно, а понякога и различно, прането да е изпрано, простряно, сгънато и изгладено, а къщата да блести от чистота.

Щом мама е у дома, значи всичко трябва да е под конец. Твърде нереалистични и все пак реални очаквания за мултифункционалност, с които вероятно всяка втора работеща мама се сблъсква всеки ден. За да отговори на тях, тя трябва да е гъвкава като истински индийски йога. Или да има Yoga. Сигурен, бърз, лек, мобилен. Да издържа на това лудо темпо и да превключва от задача на задача, без дори да се замисли. О, и да може да се пази сам от топлина, защото когато към цялото това препускане се добави и топлината от кухненската печка или котлона, може да стане напечено. Буквално!

Yoga Slim 7 от Lenovo е правилният отговор

в това сложно уравнение. Бърз и суперпроизводителен и едновременно с това лек, защото под елегантния си дизайн от първокачествен алуминий крие 10-о поколение процесор Intel® Core™.

Yoga Slim 7 от Lenovo в кухнята на Mate Kitchen

Защитен, защото разполага с интелигентна система за охлаждане, която удължава живота на батерията.

Мобилен, защото тежи колкото два хляба, а издържливата му батерия осигурява енергия за 14 часа. Сравнението с полет от Лондон до Сингапур не е особено реалистично в настоящата ситуация. Но пък имаме и други релевантни измерители.

Това е времето, през което да свършите всичките си служебни задачи за деня, включително и да проведете конферентен разговор; да си харесате рецепта в Mate Kitchen и докато готвите, да се „видите“ с най-добрата си приятелка; после да пуснете занимателно видео или кратък научнопопулярен филм на детето или да споделите с него своя Yoga, за да му помогне в изготвянето на училищния проект по география, а след вечеря да го оставите да поиграе любимата си игра. Най-новата видеокарта от NVIDIA® ще се погрижи тя да завърти без проблем, а аудио системата от Dolby Atmos® ще направи забавлението максимално реалистично с триизмерен звук. И за да бъде всичко още по-хубаво, този невероятно гъвкав джентълмен е с въртяща се на 180 градуса панта.

Когато вашият Yoga все пак се измори, технологията за бързо зареждане Rapid Charge Pro, ще му върне до 80% от силите само за час. Тъкмо време да си налеете чаша вино и най-сетне да се отпуснете на дивана. Но само за да обмислите какво да си пожелаете за Коледа. Може би новия Yoga 7i, който се отваря на 360 градуса, защото човек не трябва да спира да се стреми към съвършенството.

* Статията е създадена за Lenovo.