Голямата игра на Mate Kitchen е в разгара си. Вече 20 готварски престилки намериха своите нови притежатели и все повече наближава времето да бъдат изтеглени печелившите за големите награди. Напомняме ви, че колкото повече верни отговори сте дали на седмичните ни въпроси, толкова по-голям е шансът ви да спечелите награда.

Но нека ви разкажем малко повече за една от най-привлекателните награди – Lenovo Тab 4 8

Независимо дали искате да го ползвате за писане на домашни, онлайн пазаруване или забавление, Tab 4 8 е идеален за цялото семейство.

Стилен и издръжлив, този таблет е с ярък 8-инчов дисплей, отличен звук и дълъг живот на батерията. Всеки може да има собствен акаунт – освен това има и опционални аdds on специално за по-малките.

Едно семейство, един таблет

Всички знаем, че в повечето семейства таблетите се споделят. Точно затова Tab 4 8 е подходящ за множество потребители с разнообразни нужди. Сега, на един и същи таблет, всеки член на семейството може да има собствен профил с индивидуални пароли, настройки и профили в социалните медии.

Издръжлив и непретенциозен

Lenovo Тab 4 8 е създаден за домакини, които обичат кулинарните маратони и могат да готвят цяяял уикенд с лека пауза за сън, хапване и баня. Батерията му издържа до 20 часа: време, което трябва да ви стигне за приготвянето на един тутманик, една месна и една постна супа, основно със свинско, нещо по-засукано с телешко и за финал някое сладко изкушение като домашна торта например.

Ако и вие като нас обичате да прекарвате времето си около фурната и да творите изкушения, участвайте още сега в голямата игра на Мate Kitchen и може да спечелите точно такъв таблет.