Свети Валентин, Трифон Зарезан, и двете или пък нито едното. Съвременният свят е широко скроен и ни дава възможност да празнуваме каквото си пожелаем на 14 февруари.

Ако вашият избор е във формата на сърце и има наситен червен цвят, ние ще ви помогнем с няколко предложения, които да направят празника ви специално вкусен. Заведенията все още не работят, така че този път сте призвани да се раздадете докрай в организацията. Само не прекалявайте с количеството на храната, защото удоволствието продължава и след вечерята 😉 

Това е и причината да ви предложим по-скромно от гледна точка на степените меню – салата, основно ястие и десерт. Специалният ни фокус за Свети Валентин е върху сладката част.

Ако предпочитате пилешкото и ви допадат ястията с паста, ви предлагаме да съберете тези вкусове в едно, като добавите и каперси за разкош. Салатата е „унисекс“ – допада и на дамите, и на господата, така че няма да има ощетени. Десертът е неустоимо вкусна и лесна за приготвяне торта от обикновени бисквити, маскарпоне и сладко от малини. В случай че нямате малиново, може да го замените с боровинки или ягоди.

За ценителите на свинското имаме по-пипнато ястие със сметана и топено сирене, което, вппочем, може да приготвите и за друг празник. Салата е на зелена основа, но с добавка от нар и сирене фета. За десерт ви предлагаме да се изкушите взаимно с портокалов чийзкейк.

Обичайте се не само на Свети Валентин и превръщайте в малък празник всеки споделен миг! За вкусни идеи винаги можете да разчитате на нас. Наздраве!